if you are going to be like that, I might as well be the same back.

ph: weheartit

Hejsan! Inte bloggat på två dagar, ska blogga bättre vi lovar! Idag har det inte hänt något speciellt. Fredag och det innebär helg, och helg innebär VALBORG!! Jag spenderar min lördag tillsammans med Stina och Julia och på dagen åker vi nog in till Örebro och kollar lite. På kvällen äter vi mat hos Julia antagligen och sen går vi ner till Kumlasjön senare. Ungefär som förra. Sjukt bra var det! Hoppas det blir lika i år! Ikväll händer inget speciellt. Ska vara hemma och mysa. Skönt, är verkligen jätte trött. Hoppas ni får en fin fredagskväll!

kram L

världens bästa tidning

ph: veckorevyn ( VR )

Måste bara säga att det här är en tidning jag rekommenderar stort till alla tjejer! As många bra tips och rolig att läsa. Så om ni vill hitta en bra tidning att läsa i sommar är den här ett måste!

Details in my room

ph's: mitt rum

kram L

låt det bara komma

Hejsan alla underbara läsare!
Idag har jag varit iskolan och vi fick skjuts eftersom att vädret var helt kass, jag vet inte vad som hände, men tillbaka till skolan och tillbaka till det gamla tråkiga vädret.. Allt var så himla bra på lovet, solen sken så mycket så jag knappt kunde vara ute, och nu så får man gå i tjocktröja, hur kul är inte de. Men nu så har jag bloggat på mina andra bloggar och nu tänkte jag blogga i denna fina blogg. Ikväll så tänkte jag göra lite glass och goda frukter till, men då finns det ju inga såklart.. typiskt mej! Nu tänkte jag ta och göra mig iordning till kvällen, och sen se om det är något roligt på tv:n.ph: en av de bästa dagarna i mitt liv.

kram J


vad hände med vädret?

Hejsan! Idag har det inte hänt något speciellt, skolan var tråkig och ovanligt lång? tisdagar och onsdagar är värst. Efter skolan åkte jag & mamma och hälsade på min lilla mormor. Var där i ungefär en timma sen åkte vi hem igen. När vi varit hemma ett tag så kommer pappa hem ifrån jobbet, så vi satt och snackade lite. Hela tiden satt jag och tänkte på vad som hände med vädret? Det har ju varit jätte kallt idag? Jag hade mjukisbyxor och tjocktröja. Hmm.. konstigt! Imorgon skulle det bli bättre stog det. Det hoppas vi på! Mer bloggning kommer nog ikväll av mig. Med lite bilder. Alltid roligt att kolla en blogg med mycket bilder!

kram L
ph: en solig dag i min trädgård. bilderna tagna av mig

Stina

tänkte bara jag skulle visa mig här ibloggen så ni vet att jag är med, har tyvärr ganska mycket nu men jag ska försöka att inte dö ut här i bloggen!
lovet är nu slut och skolan börja idag, ingen höjdare direkt, men sånt här är livet.
efter det åkte jag iväg till laxå.
ni får höra mer nån annan dag, HÖRS!


sommarn är här!

i got nothing

Hejsan, idag är det Tisdag och lovet är slut och vi är tillbaka i den
vanliga gamla skolan igen..
Dagen har varit bra och efter allt så har jag spenderat dagen med mamma och syster.
Just nu så har jag kommit ut ur ett underbart bad och ska fixa till mina naglar m.m!

ph's: lite gott och blandat
Det finns inget bättre än värme!

Hejsan, dagen har varit exremt varm och härlig!
Imorgon är det skolan som väntar efter det här underbara lovet, det här lovet klår alla lov jag har haft!
Det har varit så himla kul så det finns inga ord, med allt fint folk jag varit med, jag tackar verkligen alla som varit med, för att ni har gjort mitt lov.

Kram J

ph; en dag att minnas


Jag fann min kärlek i amerika


What are words if you really don't mean them when you say them?

Chris Medina. Finns ingen finare människa.

Sol & värme

Hejsan! Ville bara säga att design kommer inom kort, kanske fram till helgen eller så. Hoppas ni står ut! Idag har det inte hänt så mycket, åkte in till marieberg ens snabbis sen har jag mest varit ute. solat, hoppat studsmatta och fikat på äppelpajen som mamma gjorde imorse. gottis!
Hoppas ni haft en fin dag!
ph's; från idag.


kram L

Ny blogg

Hejsan! vi är tre tjejer som nu ska börja blogga tillsammans, vad som händer under sommaren osv. Allt vi gör kommer komma upp på den här bloggen. Hoppas ni kommer följa den. Kramisar från Julia, Linnea & Stina


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0